+386 (0)51 31 18 27

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila je spletna vsebina in materiali uporabljeni na podstraneh spletnega mesta www.montaza-kotnik.com. Vsa vsebina na podstraneh je last podjetja Montaža Kotnik s.p. in je informativne narave.

Omejena odgovornost
Podjetje Montaža Kotnik s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.montaza-kotnik.com in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Montaža Kotnik s.p. se bo trudila za pravilnost informacij.
Montaža Kotnik s.p. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.montaza-kotnik.com za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Montaža Kotnik s.p. bo z vsemi podatki zbranimi na spletnem mestu www.montaza-kotnik.com razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.

Termokamere so postale eno izmed najučinkovitejših diagnostičnih orodij na področju napovednega vzdrževanja. Z zaznavanjem in odkrivanjem za prosto oko često nevidnih temperaturnih anomalij, nam termografija omogoča hitro akcijo še preden pride v sistemih do dragih in morda tudi nevarnih okvar.  Preberite več >>

  • brezplačna izmera in strokovno svetovanje s tehničnimi rešitvami,
  • dostava in montaža stavbnega pohištva, obdelava špalet, servis v garancijskem roku,
  • termovizijski pregled stavbe, ki ga opravi certificirani strokovnjak